Referentieprojecten OC-Max

Terug naar Home

Project: Vervanging oude/bestaande beluchtingselementen RWZI Almelo

Eindgebruiker: Waterschap Regge en Dinkel; RWZI Almelo Visschedijk. In dit werk paste de aannemer de Oxyflex® MF1100-beluchtingselementen toe met als doel een optimale zuurstof inbreng, alsmede om een lager verbruik van energie te realiseren. Tevens was de opdracht gebruik te maken van de bestaande leidingwerken, een lage investering en een realisatie van het project binnen 3 maanden. De installatie moest tijdens de werkzaamheden in gebruik blijven. Voorwaarden die allemaal werden gehaald.  

Project: Mengtank Hiwa

Eindgebruiker: Hiwa; mengtank. OC-Max leverde Oxyflex® MF1100-beluchtingselementen aan Hiwa, een speciaalbedrijf in de opslag en behandeling van koude vruchtensappen. De hoofdaannemer adviseerde, leverde en installeerde binnen 1 dag de complete constructie die onderdeel is van de beluchtingsinstallatie. De installatie heeft als doel het mengen van het vruchtensap concentraat en het voorkomen van bezinking.

Technische Gegevens

Wij krijgen regelmatig vragen binnen over de technische specificaties van onze producten. Hiervoor hebben we een aantal pdf documenten samengesteld die u via onderstaande knop kunt downloaden.